Certificering Paxton

Toegangscontrole is een essentieel onderdeel van veiligheidsbeheer voor bedrijven. Het zorgt ervoor dat alleen bevoegd personeel toegang heeft tot specifieke gebouwen, ruimtes of informatie. Dit vermindert de kans op diefstal, fraude en vandalisme. Bovendien draagt het bij aan de veiligheid van werknemers.

Paxton is een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrole, video management en deurintercom systemen. Hun systemen bieden optimale beveiliging voor gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om één deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, Paxton heeft een oplossing voor elke behoefte1. Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring en beveiligen wereldwijd gebouwen met hun producten.

Het past daarom prima bij onze focus op beveiliging dat wij nu ook gecertificeerd Net2 Lite installateur zijn. Net2 is de ideale software voor locaties waar toegangscontrole gewenst is. Paxton’s Net2-software is een geavanceerde oplossing voor pc-gebaseerde toegangscontrole, waarmee je eenvoudig toegangsprivileges kunt aanpassen en evenementrapporten kunt genereren.

Klik hier om ons een als u vrijblijvend meer wil weten over de mogelijkheden.