Missie

Wij zijn bekwame en professionele ICT dienstverleners. Door onze hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en dienstbaarheid zijn wij een betrokken partner voor MKB ondernemers en bestuurders. Ondernemers en bestuurders komen bij ons terecht voor advies en ondersteuning bij alle ICT gerelateerde vraagstukken. De wensen van de klant blijven altijd centraal staan. Onze vakbekwaamheid en integriteit staat er voor garant dat wij de best passende oplossing voor de klant bieden. Ons motto “Klanten binden door ze los te laten” onderschrijft dat wij een strategische partner voor de lange termijn zijn, zonder dat we hier voorwaarden aan stellen of beperkende contracten voor afsluiten.

Visie

De grens tussen Informatie Technologie en Communicatie Technologie is aan het verdwijnen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en zorgen dat we middels bewezen producten en diensten, eventueel in samenwerking met betrouwbare partners, de nieuwe technologische mogelijkheden voor onze klanten bereikbaar en betaalbaar maken. Informatie Beveiliging wordt steeds meer als een serieus bedrijfsrisico onderkend. Het is een deelgebied dat daarom de komende jaren zal blijven groeien. Daarnaast vergt dit steeds meer specialistische kennis. Op dit deelgebied richten wij ons in het bijzonder. Hierin onderscheiden wij ons van andere ICT Dienstverleners.

Strategie

We kiezen bewust voor een beperkt aantal betrouwbare producten en diensten die zich hebben bewezen en dus gangbaar zijn in de markt. Deze betrekken wij bij een beperkt aantal betrouwbare leveranciers en partners. Wij zorgen er voor steeds op de hoogte blijven van technische ontwikkelingen. Wij werken daarom met goed geschoold en gemotiveerd personeel. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit hoog houden.