ARVIDI IT Support levert een compleet pakket IT gerelateerde producten en diensten.

Heeft u interesse op enig vlak of wilt u ergens iets meer van weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte

Software
Microsoft 365

Iedereen kent wel de software van Microsoft of heeft er mee gewerkt. De meeste mensen denken dan aan Office met Word, Excel en Outlook, maar ook Windows als besturingsprogramma van je pc. Maar denk hierbij ook aan Teams, OneDrive en Sharepoint die een goede samenwerking on- en offline mogelijk maken. Om dit goed en veilig te doen is een goede inrichting essentieel. Hier helpen wij u graag bij. Stuur ons een bericht, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op of bel ons op 0162-471031. 

Business Software

Klik hier voor onze business software.

CRM

Customer relationship management (CRM) is een benaming voor klantrelatiebeheer, relatiemarketing of verkoopbeheersysteem. Veel software pakketten hebben een vorm van CRM functionaliteit in zich, al dan niet gecombineerd met document management functionaliteit. Een pakket wat zich hier heel specifiek op richt en koppelt met vele andere applicaties (bijvoorbeeld boekhoudsoftware) is Perfectview. Als partner vertellen wij u hier graag meer over.

Netwerken

Installatie & Beheer

Wij leveren en installeren bij pc’s en randapparatuur. Hiervoor gaan we graag eerst met u in gesprek om duidelijk te krijgen wat uw wensen zijn. Indien gewenst kunnen wij daarna deze apparatuur in beheer nemen. Met behulp van de software van Naverisk kunnen we uw PC’s op afstand beheren en onderhoud uitvoeren op een voor u geschikt moment. Zo kunnen we bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend de nieuwste beveiligingsupdates installeren zodat u daar onder werktijd geen hinder van ondervinden. 

Beveiliging

Goed onderhoud is essentieel voor een goede beveiliging van uw netwerk. Daarnaast moet het netwerk ook beveiligd worden naar de buitenwereld. Zoals je thuis de deuren op slot doet als je van huis gaat, is het belangrijk om de toegang tot het bedrijfsnetwerk en belangrijke informatie te beperken. Hiervoor zijn verschillende oplossingen beschikbaar. 

Verbindingen

Nagenoeg elke pc, telefoon of tablet hangt tegenwoordig aan het internet. Daarvoor is een goede verbinding essentieel. Als KPN partner kunnen wij u dit bieden. Wij zoeken graag voor u uit wat er op uw locatie beschikbaar. Dit kunnen we ook combineren met de mobiele abonnementen van KPN. Daarnaast kunnen wij op het gebied van mobiel u ook de diensten aanbieden van Youfone Zakelijk. 

Telefonie

VoIP

VoIP (Voice over IP) is met 1 woord uit te leggen: internetbellen. Je belt namelijk niet via een analoge of ISDN-lijn, maar je belt via internet. In tegenstelling tot digitaal bellen zoals met Microsoft Teams, maak je met VoIP echter wél gebruik van het telefoonnetwerk. Hierdoor is de gesprekskwaliteit kraakhelder en heb je veel communicatiemogelijkheden. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 0162-471031 of laat uw gegevens hier (formulier) achter. 

Teams

Steeds meer MKB organisaties gebruiken Microsoft Teams als de standaard samenwerkingstool. Met Direct Routing krijgt elke Teams gebruiker een vast telefoonnummer toegewezen. Hierdoor zijn medewerkers in Teams bereikbaar op hun vaste telefoonnummer en kan er naar iedereen gebeld worden vanuit Teams. Werknemers beschikken zo over een geïntegreerde werkplek zowel op kantoor als onderweg waarbij zelfs het mobiele toestel gebruikt kan worden! Voor meer informatie ….  

Mobiel: KPN + Youfone zakelijk

KPN biedt verschillende mogelijkheden voor mobiele abonnementen. Wij kunnen als partner dit combineren met uw telefooncentrale, zodat medewerkers onderweg ook makkelijk bereikbaar zijn. Daarvoor hoeft die persoon niet eens te weten of de collega op kantoor is, of onderweg. Daarnaast kunnen zij collega’s makkelijk bereiken wanneer ze onderweg zijn voor bijvoorbeeld overleg. Voor uw administratie is het makkelijk, want alle kosten komen samen op één factuur. 
Met Youfone Zakelijk bieden wij een stabiel en snelle mobiele oplossing. Youfone maakt gebruik van het premium KPN-netwerk. Dit is uitgeroepen tot het beste en snelste mobiele netwerk van Nederland. 

Cloud

Hosting

U kunt bij ons terecht voor het hosten van uw website of webapplicatie. Daarnaast kunt u ook uw King software bij ons laten hosten. Wij nemen u dan het volledige beheer uit handen. Meer weten ….. 

Webapplicatie bouw

Heeft u specifieke wensen voor een webapplicatie? Wij bespreken die graag met uw en doen u een passend voorstel voor de bouw. 

PaaS

?????