Wij zijn inmiddels al vele jaren gecertificeerd partner van King omdat bij King Software de ondernemer, net als bij ARVIDI, centraal staat. Ons doel is om andere ondernemers te helpen groeien, vooruitkomen, op de manier die zij graag willen. De software in dienst van de ondernemer en niet andersom!

Of u nu een zelfstandige zonder personeel bent, een grote organisatie met 100 personeelsleden, een groothandel hebt of in de zakelijke dienstverlening zit, met King Software hebt u de zekerheid van betrouwbaarheid.

ARVIDI heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring met de werking en implementatie van KING. Dit varieert van eenvoudige financiële administraties tot complexe project administraties en koppelingen met diverse andere software.

King maakt slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven in verschillende branches optimaal te ondersteunen. KING is leverbaar in 7 versies, variërend van Small Business Financieel voor ZZP-ers en starters tot een Enterprise editie voor een compleet antwoord op complexe vragen. Om u een beter inzicht te geven in welk King product het beste bij u past komen we graag bij u langs.

Bij ARVIDI geloven we in persoonlijk contact, eerlijk zaken doen en duurzame relaties. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en denken mee over de toekomst.

Kijk voor meer informatie over King ook eens op de King website of neem contact met ons op.

Petro Controls

Lars Raeman, Manging Director bij Petro Controls Europe B.V., over King :
“King is een goed en overzichtelijk programma”