[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wij kunnen u natuurlijk van alles vertellen, maar wij laten u liever overtuigen door wat onze klanten over ons en onze dienstverlening zeggen…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tour style=”modern” shape=”round” active_section=”1″][vc_tta_section title=”Remat” tab_id=”1481639814339-450dec89-5a90″][vc_column_text]

ARVIDI verzorgt al bijna 20 jaar naar volle tevredenheid de IT gerelateerde zaken voor REMAT.

Van het zelf ontwikkelen en schrijven van “tailormade” database programma’s , het leveren , implementeren en onderhouden van het volledige netwerk, de klantgerichte begeleiding en ondersteuning bij de implementatie van software ( waaronder KING), tot de snelle en adequate ondersteuning bij gebruikersvragen of storingen.

Fred van de Ven
Fred van de Ven

ARVIDI ontzorgt en levert ons betrouwbare ICT die in dienst staat van onze bedrijfsactiviteiten

De professionaliteit en vriendelijkheid van Gwen en Niels leiden al jaren tot een bijzonder prettige samenwerking .

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Van Dijnsen Multitrading” tab_id=”1466686163117-822fc2e0-8c2d”][vc_column_text]Dat KING Business Software een goed doordacht, logisch opgebouwd en klantvriendelijk software pakket is wisten we al voor we het aanschaften.

Luc Kortenhoeve
Luc Kortenhoeve

Wat KING voor ons bijzonder maakt is de dienstverlening van ARVIDI IT Support. Dat is een aangename verrassing, na de teleurstellende ervaring met een andere gerenommeerde leverancier. Wat ons betreft heeft Gwen van Alphen haar beloften meer dan waar gemaakt![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”VVV Oosterhout” tab_id=”1466686163309-a35d266a-a15c”][vc_column_text]Al ruim tien jaar verzorgt Arvidi IT het systeembeheer bij de VVV Oosterhout. In deze jaren heeft de VVV Oosterhout behoorlijke stappen gezet op ICT-gebied.

Lenie Simons
Lenie Simons

Naast hun kennis van zaken is vooral ook het meedenken en zoeken naar oplossingen, zelfs al die buiten de eigen competenties vallen, een van de sterke kanten. De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat de communicatie gemakkelijk verloopt.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row]