Over KING Software

KING Software is de nieuwe handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software. In de toekomst vormen wij samen hét ERP-platform voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het mkbsegment. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen.

MUIS Software is een online boekhoudsoftwarebedrijf en levert al meer dan 35 jaar innovatieve en moderne software voor ondernemers, accountants- en administratiekantoren. Ctrl voegt hier, als leidend samenwerkingsplatform voor workflows en digitaal ondertekenen, de mogelijkheid aan toe om bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren. Door de toonaangevende ERP-oplossing van King Business Software, met de bijna 40-jarige bestaansgeschiedenis, hiermee te combineren creëren wij een sterke en toonaangevende totaaloplossing. Ondernemers kunnen met het KING Software platform grip houden op bedrijfsprocessen en zich volledig richten op ondernemen.

CEO Mattijs Wilms: “De kernwaarden van KING Software zijn betrouwbaar, duurzaam, behulpzaam, plezier en bekwaam. Klanten kunnen er van op aan dat wij, zoals ze van ons gewend zijn, altijd voor hen klaar staan en streven naar de efficiëntste automatiseringsoplossing. Zij kunnen gebruik blijven maken van onze branchegerichte oplossingen. Of het nu accountants of ondernemers betreft.”